Mašinska Obrada

Jomi-ing je kompanija koja prati savremenu tehnoloogiju, nabavkom modernih mašina renomiranih američkih, japanskih i evropskih proizvođača kao i alata koji odgovaraju istim mašinama, čime se izvršavaju brojni izuzetno složeni, precizni i zahtevni zadaci u skladu sa potrebama naših kupaca..

Širok spektar proizvodnje i montaže sklopova i proizvoda za razne industrijske potrebe: automobilsku industriju, farmaceutsku industriju, optičku industriju, aero industriju, medicinsku industriju i druge

Spoj mladosti i iskustva značajan je faktor za dobijanje dobrog proizvoda. Majistori koji rade na ovim mašinama su obučeni i stručni za rad.

Procesi struganja izvode se na savremenim CNC strugovima, CNC strugovima sa Y osom, Naši strugovi su sposobni za mašinsku obradu jednostavnih isloženih proizvoda i mogu vrše glodanje pomoću Y ose, kao i da buše rupe u centru i van njega. Naše mašine sadrže aksijalne iradijalne nosače, dodavače šipki transportere delova. Na stranici možete videti više o strugovima.

Koristimo dve vrste CNC glodalica, horizontalnu i vertikalnu. Ti centri za glodanje eliminišu višestruka postavljanja i operacije, tako smanjuju što tako vreme, i greške a kupcima proizvode uštedu troškova. CNC centri za horizontalno glodanje odlikuju se visokom tačnošću i sposobnošću obrade mnogo delova odjednom. Ove mašine su najpogodnije za velike proizvodne serije.

CNC vertikalne glodalice izvršavaju funkcije koje su iste kao i vodoravne. Za poslove standardne količine koristimo vertikalne glodalice koje imaju više paleta koje omogućavaju rukovaocu da postavlja delove za rad dok druga paleta obrađuje delove.

©Jomi-Ing 2021, Sva prava su zadržana