Jomi-ing je osnovan 2011. kao mali proizvodni pogon za domaće i strano tržište. Danas zapošljavamo preko 30 radnika. Konstruišemo, modeliramo, proizvodimo i isporučujemo proizvode multinacionalnim kompanijama kod nas i u inostranstvu. Imamo preko 2000m2 radne površine u Đurđevu i Kaću.

Jomi-ing je kompanija koja prati savremenu tehnoloogiju, nabavkom modernih mašina renomiranih američkih, japanskih i evropskih proizvođača kao i alata koji odgovaraju istim mašinama, čime se izvršavaju brojni izuzetno složeni, precizni i zahtevni zadaci u skladu sa potrebama naših kupaca. Širok spektar proizvodnje i montaže sklopova i proizvoda za razne industrijske potrebe: autoindustriju, farmaceutsku industriju, optičku industriju i druge.

Ponosimo se našim zaposlenima! U našem timu imamo visok stručni kadar, brojne inženjere, što našim kupcima omogućava bolju i kvalitetniju komunikaciju, takođe se u timu nalaze školovani operateri u proizvodnji koji svojim znanjem i iskustvom doprinose kvalitetu proizvoda. Za kontrolu proizvoda zaduženi su naši iskusni i stručni kontrolori koji vode računa da kupac bude zadovoljan, a proizvod vrhunskog kvaliteta.

Naša MISIJA je da domaćim i stranim kupcima isporučujemo visoko kvalitetne sklopove i komponente u dogovorenom vremenskom roku. Misiju ispunjavamo stalnim unapređenjem zaposlenih u vidu obuka.

Naš CILJ Jomi-inga je da zdovolji potrebe svih naših kupaca kao i sve njihove profesionalne zahteve.

Naša VIZIJA je da postanemo lideri na domćem i stranom tržištu.

©Jomi-Ing 2021, Sva prava su zadržana