Pakovanje i transport

Bezbednost u pogledu transporta robe je naš imperativ. Vršimo isporuku proizvoda na adresu klijena po Evropi i Svetu.Za to je presudno pre svega adekvatno prevozno sredstvo ali i sam proces utovara odnosno istovara robe. Za te potrebe, sa ponosom možemo da kažemo da posedujemo vozna sredstva za sve vrste robe, kao i adekvatnu opremu i mehanizaciju za istovar/utovar robe.

Kako bi se bezbednost transporta robe značajno unapredila, u okviru naše usluge uključili smo i ambalažu odnosno pakovanje robe. Za potrebe naših klijenta u prilici smo da vam ponudimo sve vrste ambalaža, različitih materijala, dodatnih proizvoda za zaštitu robe pri transportu, folija, kesa, kutija, paleta i još mnogo toga.

Svaka roba pri transportu zahteva poseban vid osiguranja zarad sigurnog prevoza. Na listi naših klijenta se nalaze i mnoge kulturne institucije, čije smo umetničke vrednosti bezbedno prevezli do mnogih evropskih i svetskih gradova.

Za nas nije prepreka vrsta robe koju je potrebno adekvatno upakovati i efikasno transportovati. Trudimo se da klijentima bude dostupna adekvatna ambalaža koja je u skladu sa svojstvom same robe i koja je štiti tokom transporta kako od lomljenja tako i od propuštanja vlage.

©Jomi-Ing 2021, Sva prava su zadržana